Da er uken godt igang..


Tiden flyr, og det har sommeren gjort også...

Håper alle som studerer og har flyttet hjemmefra igjen har kommet godt inn i den nye hybelen sin, og er fornøyde med både klassen og de evt nye lærerene sine. Det har jo så mye å si for at den kommende sesongen skal bli vellykket. Det er jo personene rundt deg som gjør dagen din, vet dere.
For min del har jeg satt opp årets budsjett, delt inn i måneder og uker. Her skal det systematiseres, skjønner du. Nå når vi har et helt skap til rådighet der alt av regnskap og permer skal stå, skal det jaggu meg være system også. Og det nye vi skal prøve, nå som vi ikke er nærmeste nabo til en butikk eller kiosk lengre er å kun handle èn gang i uka. Ikke løpe på butikken hver gang vi blir sulte. Som det kanskje ble vel mye av da vi bodde midt i byen. Det har jo også sin egen sjarm å ha alt tilgjengelig i sine egne kjøkkenskap. Penger spart er det òg;) Så nå sitter jeg å leker "middagsplanleggeren" for uken. Så starter vi for fullt til neste uke. Da blir det storinnkjøp på mandag. Gleder meg, og er spent på om vi får det til å fungere slik jeg mener det skal fungere. Ut i fra listen min ser det hvertfall veldig bra ut.
Jeg har fått litt høststemning også. Takket være mørke kvelder og alt regnet som øser ned her om dagen. Og med det er jeg godt i gang med planleggingen til årets Perfect Home party. Venter kun på at sofaen vår skal komme, og at den nye høstkolleksjonen til Perfect Home skal komme ut;)