Det er dødelig å bli født!

Forstå meg rett: det er farlig å leve fordi en kan dø. Kroppen begynner å gå til forråtnelse på dag èn. Sykt å tenke på egentlig. Og den mest langvarige måten å holde den i live på er å gi den mat. Og med riktig mat går prosessen enda saktere. Som da er litt godt å tenke på. For da er valget ditt. Velger du riktig mat og kosthold til enhver tid, vil du få et mye friskere og sporty liv. Det har hvertfall jeg tro på. Jeg føler at de som sier imot meg på det, er bare så altfor glad i usunn mat og vil ikke gi slipp på den. Men man må snu tankene litt. Man må ikke tenke at sunn mat skal spises bare fordi det er "sunt for kroppen og godt for hjertet" Det er jo god mat det også. Tenk deg alle de delikatessene av mat som er sunne!!! Setter man seg bare litt inn i det, så åpnes et hav av nye mat-muligheter. Du har sikkert hørt dette: "Jeg skal slanke meg til ferien. Og når ferien kommer så har jeg vært så flink at jeg skal ikke nærme meg et treningssenter eller en salat hele ferien. Da skal jeg drikke brus, spise sjokolade og bare kose meg" Netopp.. der har du det. Det er her tankene på snues. Snues om til at trening ER godt. Og at sunn mat ER luksus og godt. Og når man har ferie, har man virkelig tid til seg selv. Egenpleie av å tilføre kroppen sin god og sunn mat. Det er bare få justeringer. Bytte ut chipsen med salat som tilbehør. Bytte ut brusen med farris/ vann osv. Bytte ut melkesjokoladen med 70% kakaosjokolade. Og dette blir en vane etterhvert. Følger du bare disse tre alternativene et par måneder, og du syns ikke brusen er så god som du husker den. Ikke sjokoladen heller. Den føles dobbel så søt ut. Og du vil foretrekke mørk sjokolade igjen. La det bli en livsvane. Ikke bare en forberdedning til ferie. Men dette må testes av en selv. Hver enkelt trenger å finne det ut selv. Det hjelper ikke å få det forklart av noen andre.


Det handler om å kunne se de fine tingene vi er inn i<3
Hvem ville vært foruten alt dette?
Når vi er så heldige å ha fått en plass på denne kloden som menneske og ikke et insekt (vel og merke)
så må vi ta vare på det. Og på hverandre.
Ha ei riktig god helg!
klem