Fridag= uten sminke

Jeg er faktisk ikke så fan av det. Å gå uten sminke. Ikke i det hele tatt egentlig. Og det har vel ikke skjedd før heller. Helt til i dag, at jeg har gått ut på offentlige steder som i byen, uten sminke. Men nå har jeg gjort det og. Og jeg lever fortsatt;) Ikke har jeg fått noen livstruende mails heller...


 Vi dro ut for å spise lunsj i dag. Jeg har alltid hadt så lust til å dra på Stuepikene Cafe i vågen, som det ikke er så veldig lenge siden har åpnet, men de hadde stengt da vi kom. Så dro vi videre til bakeren i Gågata som også hadde stengt. Ja nå har jeg ikke nevt tidspunktet vi dro inn til byen men det var i fem tiden. Tja, litt sent for en lunsj kanskje, men det er ikke bare vår feil. Vi fikk nemlig en på døra som tok opp minst en time fra tiden vår. Ja han skulle selge oss et alarmsystem som da virket veldig interessant.
Men vi endte opp med å både spise lunsjmat på Braud og Bollur på senteret etterfulgt av burger på burgerking.. Haha.. kan ikke forstå at jeg skriver det her en gang.. Har aldri skjedd før, jeg må bare le...Ja så det ble litt av en lunsj...
 Senere på dagen gikk turen til Kvernberget igjen. Litt mere effektiv denne gangen da det var snakk om å løpe rett opp og rett ned igjen. Ikke noe rundtur;P


"Ferdig med å ta bilde snart? jeg vil på tur..."


Kjøpte meg netopp denne genseren som går under kategorien superundertøy fra Aclima, med høy hals. Superdigg!!
 Og nå er det kveldskos. Grønnsaker og dip<3

Og "the orange is the new black" venter selvfølgelig på sengekanten.