Knus et glass, og du får et nytt !

Har dere hørt om avtalen som Odyssè, Hadeland har med kundene sine? De har en form for knusegaranti. Hvis du knuser et glass er det bare å ta med stetten tilbake og du får et nytt. Kan ikke forstå at dette er lønnsomt for dem, da bare vi har kommet med tre stetter allerede. Hadde forstått at dem hadde knusegaranti om glassene ikke var knusbare, (er det ikke slik disse garantiene pleier å være da), men det er jo helt vanlige, fullt knuselig glass. Men det er jo genialt for oss som har valgt å samle på denne glasserien da.
I går tok vi turen på Kvernberget. Vi skulle ta rundturen denne gangen. Og jeg skulle vise Fredrik en slik plass i løypa der dem har ordnet til en liten "treningsleir" med tømmerstokker osv. Mne fant det aldri. Vi gikk oss av stien og kom nedi et lite søkk hvor det var slike ormeblader som var sikkert over en meter høy. Vi hadde retninga i hodet og det var midt på dagen, så det var ikke skummelt på den måten. Men jeg begynte faktisk å lure på om jeg ikke bare hadde drømt om at det finnes en slik plass...
Og ikke nok med det, men mens vi fortsetter å tråkke i disse ormebladene da, så hører vi skyting. Og fredrik: Det er lyden av en pistol, ikke gevær liksom.
Men som da mest sannsynlig kommer fra skytebanen som befinner seg i nærområdet. Hadde jeg bestemt meg for å bli redd, så hadde hvertfall alle rekvisittene vært til stede.
Til kvelds ble det brødskive og kakao på senga, sammen med serien "the Orange is the new black"
Sjekk ut denne linken for en liten latter da: