Luremus...

Etter endt arbeidsdag, og endt skruing og montering på vaskerom sitter vi å spiser kvelds. Jeg ble skikkelig sjokoladesyk, så jeg måtte lage kakao. Og den første slurken vekte gamle minner fra da mamma hadde laget hjemmelaget kakao i termos som vi drakk langt oppe på fjellet i påska<3

Hva er vel bedre enn å drikke en slik kopp i det mørke ja... det er bare å face it... høstværet!!!
Du trenger dette får å lage to smakfulle kopper:
1/2 liter H-melk, 3 ss økologisk kakaopulver og 3 ss søtningsmiddel
Mange syns jeg er rar som liker brødskive med appelsin og majones. Men det er undervurdert!!! Blir nesten som smaken av en fruktsalat. Ja en litt ensidig en da men:)

Jeg har lest ut boka mi. Weey..det er som en førsteklassing som har gjort leksa si. Neida, men jeg som ikke helt har funnet tråden med boken før, er litt stolt. Har du noen gang lest Luremus? Den er kanskje litt ensidig til tider, da det hele handler om at Siwa må finne Prinsen ( mannen i sitt liv) før bursdagen sin, og det er 26 dager til hun fyller år. Men det gav meg en god latter innimellom. Nå har jeg og min kjære begynt på en ny serie, nemlig "Orange is the new black" Vi så den første episoden i går, og den virka veldig bra;) Vi ser den på Netflix, men du kan også se den gratis på Cokeandpopcorn.