Not my style -JugendfestivalEtter nok en tur er vi kommet hjem igjen. Denne gangen etter en tur til Ålesund, nærmere bestemt Jugendfestivalen som gikk av stabelen på ColorLine stadion på lørdag. Jeg er ikke så veldig pen på det. Men dette festival-livet er virkelig ikke noe for meg. Det har vel sine grunner til at det aldri har falt meg inn å dra på noe slikt tidligere. Å stå nedpå et gulv å tråkke med ei øl i handa i flere timer. Der man må skrike til sidemannen som da står en cm inni deg  for at han skal høre deg, fordi volumet er så skrikende høyt, og plassen er så stappa med folk, falt ikke i smak hos meg. Og hvis man ville kjøpe seg vin så fikk du det servert i pose!! Og for hver gang man må tømme blæra, så er det å gå seg i hjel til et toalett, som da ikke ser ut. Nei, jeg foretrekker å ha fest hjemme. Da kan jeg be de jeg vil, og drikke det jeg vil, ut i fra det glasset som passer drikken;) Men ellers så var alt toppers... ehe...
èn time etter åpning, og det enda var plass til å gå på gulvet


hehe... du ser no hvilken vei jeg står..
haha... ikke noe særlig god reklame..


På dette tidspunktet  er det begynt å fylles opp"fomle-pomle, ut å går..."