"strong is the new skinny"
I dag har jeg virkelig fått mye ut av dagen. Jeg har vært i byen og gjort unna dagens ærender der. vi har funnet oss lampe som skal være i trappa. Jeg har solet meg. Lest hundre sider til i boka mi. Ja du leste riktig, jeg har begynt å lese. Laga middag, og spist den;) Gått tur i nærområdet med Savanna.
Og jeg har laga is til henne. Syns så synd på henne da hun sitter så pent å ser på at vi slikker på våres is, og ikke kan få smake da det ikke er bra for henne. Så i dag laget jeg egen hundeis til henne med bløtfôr, melk og vann. Rørte det sammen til ei tykk smørje og fordelte det i isbitformen min med ispinner oppi.Og etter to timer var det ei som var rimelig fornøyd med å ha fått seg egen is i solsteken på terassen. Pakket ut for så å pakke på nytt igjen. For i morgen går turen til Ålesund på Jugent-festivalen. Det blir spennende for min del som aldri har vært på en eneste festival før. Selv ikke Tahiti-festivalen *halen-mellom-bena*
Og nå skal vi tusle ned til butikken for å kjøpe inn litt snop til filmen vi skal se senere. *kjærestekos* jeg er så i feriemodus for tiden. Og det er en god følelse. Man trenger jo nesten ei uke av ferien bare på å koble av.