06.00 - opp og sprett

Morn, dere;) frokosten er inntatt og skrotten er klar for treningsdate med ei venninne<3 Må bare si at besøket på det nye treningssenteret jeg stakk innom i går, ikke var noe for meg. Det var vel rettere sakt en katastrofe. Lukten som møtte meg i døra var èn ting. Jeg overlever den tenkte jeg. Og mens jeg sto i innskrivingskø ble klumpen i halsen større. Jeg bestemte meg for å ikke signere noe abbonement, men jeg takket ja til en prøvetime. Jeg fylte vannflaska mi i en vask som var brunbelakt av noe jeg håper var protein-shake-søl av de vektløfterne inne der, og ikke noe annet. Jeg kom bort til mølla og "fisefin" som jeg er hælte jeg bare såvidt å trykke på startknappen. Ikke frekt ment, og ikke for å lage noe dårlig rykte for de. De har jo tross alt jobbet med alt dette og fått seg et nytt treningssenter, så ønsker de alt godt videre. Selv uten mitt abbonement. Men etter 15 altfor lange minutter så var kroppen min kommet seg langt utenfor døra.
Så det blir nok å signere ny kontrakt med treningssenteret på løkkemyra. Gleder meg!
Ha en fin dag så lenge.