Awapuhi-hårholje

Håroljen til Awapuhi, Paul Mitchell er den eneste oljen som bygger opp håret ditt igjen. Grunnen til dette er at den inneholder keratin. Keratin er det håret naturlig inneholder, og trenger tilføring av for å bygges opp igjen. De som jobber i Paul Mitchell har selv funnet dette. Og det keratinet som kommer nærmest menneskehår ble funnet i ulla til sauer. Utrolig nok!!! Så det har dem klart å kaldpresset ut av saueulla og laget hårolje av. Denne håroljen selger vi på Stinas for 490 kr, og er den mest eksklusive håroljen på markedet.
Det finnes også ampuller i rent keratin som kun brukes i salonger (ikke for salg) Denne ampullen tilføres håret i form av en kur, og står for å bygge opp et hår opp til 60% igjen. Og dette har jeg faktisk erfart selv.
"Vi hadde en kunde som kom inn med brunt hår. Hun ville bli blond. Som alle vet er dette en sterk prosess til håret. Og bleke det ned så mange toner, uten at det skal bli gult/orange. Vi advarte kunden om hva som kunne skje. At håret faktisk kunne bli "gummistrikk" /falle av. Kunden sa at det var bedre at håret ble ødelakt, enn at det ble gult, og tok på seg det hele og fulle ansvaret.
Vi kjørte på. Etter endt virketid og skylling av bleking, ble håret som fryktet: "gummistrikk"/ gelè.
Og her kommer poenget: Vi påførte denne ampullen fra Awapuhi med rent keratin, OG VI KUNNE SE AT HÅRET STABILISERTE SEG IGJEN!!! Med blotte øyet. Dette var egentlig en fantastisk opplevelse for oss som jobbet her. Det at et produkt faktisk fungerer så bra som det står for. Man vet jo at disse produktene skrytes opp i skyene, svart på hvitt, og ikke fungerer så bra i praksis. Men det gjorde denne. Kunden ble strålende fornøyd med sitt nye blonde hår. Og kommer gjevnlig tilbake for å kure opp håret sitt med denne ampullen."
Vi selger denne kurbehandlingen i salongen for 450;- Det inkluderer da vask med hodebunnsmassasje, keratinampulle som du sitter med under en tørrdamp fra vår spamaskin i 15 min, føn og enkel styling tilslutt.