"blue-team"

 Ikke nok med at vi bor i et kjempekoselig nabolag, men nå har en av naboene fått seg en prins. Og der fikk jeg en ny anledning til å lage baby-pakke. Det er så koselig. Denne gangen ble det blått. Jeg storkoser meg gjennom hele denne prosessen. <3Først planlegging og inspirasjonsbilder på hva jeg kan kjøpe. <3 deretter selve shoppingrunden (så skuffa om de ikke har det jeg hadde forestilt meg da) <3 så hjem å pakke pent inn, skrive kort og pynte pakken <3 og tilslutt overgi gaven. ( da dunker hjertet litt og tankene kommer: har jeg pynta den for mye? blir de fornøyde? kanskje de alt har det fra før? de kommer til å bytte det? osv... Men som regel kommer et stort smil og et "tusen takk" og da blir jeg så glad


 It`s a ...
Gratulerer så mye til dere begge<3 
Fra karina og Fredrik

"