Det er mandag, og ny start

Og denne starten på uken skal jeg gjøre maks ut av. Jeg var oppe i sekstiden for å kjøre typen til flyplassen. Været var mørkt og vått, så det frista ikke å starte dagen riktig enda. Så jeg fant sengen noen timer til før dagens start. Etter jobb i dag skal jeg kjøpe meg årsabbonement på det nye treningssenteret i kristiansund. Det er på veien til og fra jobb, så da kan det blir fart på treningsfronten også. Jeg har funnet ut at det som skal gjøres etter jobb. Om det er trening, shopping eller besøk, så må det skje før jeg går inn døra hjemme. Når det er gjort så er det så tungt å gå ut av den igjen. Håper det er flere som kjenner seg igjen her;P
Gårdagens antrekk pluss fremgangen i nabolaget. Flere har flyttet inn og FG har begynt å forskjønne området:
bukse HM// sko Eurosko// bluse BikBok// lue Only


What a mess, Were to start? sånn er det å ha vært på reisefot noen dager.