Sunday is the golden clasp that binds together the volume of the week

Dagen i dag starta med at jeg ikke klarte å bestemme meg for hva jeg skulle spise til frokost. Skikkelig mingle-humør på meg. Så det endte med alt mulig. Ja, faktisk. Fra frokostblanding til brownies og fra brownies til egg. Æsj for ei blanding det måtte bli i magen. Videre dro vi ned til sentrum, fordi jeg skulle ta noen portrettbilder som skal sendes inn til Greg Gorman (verdenskjent fotograf som kommer til kristinasund ila den kommende måneden for å  holde workshop)
 Etter det dro vi på treningssenteret hvor jeg introduserte Fredrik. Og han skal og bytte til dette etterhvert. Så det blir gøy. Da blir det litt partrening igjen. Det liker vi;) Så ble vi buden på middag hjem til mamma. På menyen der sto det lam. Mmm..

Servise heter Victoria, og kommer fra Firkløveren. Det er så fint, syns jeg.


Denne retten er vel ikke den peneste å ta bilde av.  Men godt er det;)Nå er det straks klart for filmkveld, så er søndagen over for denne uken også. Ny og sporty start venter i morgen;)