Er du redd for å bli bortført... og det som fører med?

Det er jeg! Etter det å dømme ut i fra media, er jo alle og enhver utsatt. Det spiller ingen rolle om du er 16, 40 eller 80 år, mann eller kvinne, på vei hjem fra fest eller ute å jogger, har mye eller lite klær, dag eller natt, traffikert plass eller ikke. Med andre ord, Det kan virkelig skje alle. Og det skremmer meg. Vi mennesker har veldig lett for å tenke at "det skjer ikke meg" Men jo faktisk. Neste gang kan være deg, søstera di eller naboen. Fy for en tanke!!! Nå tenker du kanskje: "hvorfor skriver du blogg da?" Det kan jo være med på å gjøre deg ekstra utsatt mtp at det er lettere å finne ut hvor du bor og hvor du befinner deg til enhver tid. Men jeg har det alltid i bakhodet og oppdaterer derfor for det meste i fortid. Men ut i fra gjerningsmennene i slike saker å dømme, så trenger ikke slike hendelser å være planlakte. De handler i nuet! Syke som de er. Men uansett ønsker jeg å komme med en oppfordring til alle. Oppdater facebook-statuser, instagram, blogger osv i FORTID. Skriv om det etterpå, evt når du er kommet frem. " Har nå kommet hjem fra en koselig kveldstur i parken" IKKE " nå skal jeg ut i parken å gå meg en kveldstur"
Del gjerne dette budskapet om du er enig;)
Klem til alle dere *hjerte*