Hvem er jeg?

Tenkte å begynne denne ukens innlegg med "hvem jeg er"?!!! I det siste har statistikken min økt en del. Og det betyr at jeg har fått noen nye lesere, og for dem kan det være kjekt med et lite innlegg som omhandler hvem jeg egentlig er. Man leser jo lett mellom linjene sånn generelt hvilken person jeg er, men her kommer det i klartekst. Hvertfall nesten!!!
21 år gammel,  født og oppvokst i Kristiansund. Utdannet meg til frisør, og tok fagbrevet med karakteren "meget tilfredstillende bestått" for et år siden. Jeg har netopp flyttet inn i et splitter nytt hus med kjæresten min og min lille chihuahua.
Da vennene mine fortsatt er rundt om i den store verden å studerer, går mesteparten av dagene mine til å jobbe som frisør, trene skrotten, stelle hus og hjem og pleie kjærligheten.
Prøver å tenke to ganger før jeg selv prater, og tenker automatisk ti ganger når andre prater. Om jeg kan å analysere ting? Ja!!! Noe jeg skal prøve å bli flinkere til å ikke gjøre, da jeg har funnet ut at det ikke gjør meg noe spesielt klokere. Kan lett bli såret, og prøver å passe meg veldig for å ikke såre andre. Men vil likevel anse meg selv som en sterk person. Med sterke meninger og gode ideèr for å få gjennom mine gode løsninger;) Misunner alle som kan beskrive seg selv med tre ord, da jeg selv trenger en hel blogg.