Kitchenroom - et rom å bli glad i

Nå kommer innlegget om kjøkkenet vårt. Når man har skaffet seg hus og hjem, kan man med det samme kalle seg husmor;) Skal alt være ordentlig og skikkelig hjemme har man noe å gjøre hele tiden. Men det er jo så gøy. Og vaske og gjøre rent, når alt er nytt og nærmest perfekt. Vi valgte å ha åpen kjøkken/stue løsning. Og deretter grunnen av valget til et veldig firkantet og stilrent kjøkken. Da blir det nesten bare som et stort interiør i rommet. Fargene går igjen som du ser i svart/hvitt/grått.


 Kjøleskapet er som nevnt tidligere fra Elkjøp. Dette er en nyere utgave av kombiskapene der du blant annet har ei minidør på kjøleskapsdelen som kan åpnes ved å trykke på den. Genialt til å ha drikkevarer i for eksempel. 
Kaffehjørnet:
Presskanne-kaffeOg nespresso kaffemaskin.  Ja det drikkes en del kaffe her kan du se, og da er det så praktisk at det står tilrettelagt til enhver tid.

"my lovely coffee" - favoritt koppene mine<3 (Bestilte de på fotoknutsen om noen skulle lure)


Strømforsyningen på kjøkkenøya. Det er det lurt å tenke på når man setter punktene i huset, som da skjer ganske tidlig i byggeprosessen. Som du ser på det første bildet er denne strømsilynderen dratt opp og du kan sette i kontaktene til det du vil. Og du kan deretter senke den ned, for å gjøre den mindre synbar.

Alle vet jo at man tilbringer mye tid på kjøkkenet. Derfor er det viktig at et kjøkken er funksjonelt. Mange av skuffene og skapene er spesielt tilpasset diverse kjøkkenutstyr/redskaper, som er en genial måte å holde orden bak dørene på.
Våres kjøkken er fra Sigdal, og vi valgte og oppgradere det en del. Blandt annet ved å velge "drømme-kjøkken" utgaven i stedet for det orginale "sigdal-kjøkkenet" Den største forskjellen der er at skapdørene/frontene på kjøkkenet er lakkert med billakk. Det gjør det ekstra sterkt og holdbart. De hvite frontene er i fargen perlemor. Og den er helt nydelig når sola/lyset skinner på de. Man kan se et skimmer av glitter *smiler*