Kvadrat -wow for et shoppingsenter

Her er noe av det som ble mitt i dag. Fant også de etterlengtede bomullskjolene som er ankel-lange. Så behagelige og pyntet, men samtidig så hverdagslig. Kvadrat shoppingsenter er hvertfall en plass jeg skal tilbake til. Fant så mye fint der. Og i alle sjangre. Men det med buss da. Det kan jeg snart skrive ei bok om. "Karina+buss=går gærnt" Og det hver gang!!! Skal ikke gå i detaljer her, men ei kort oppsummering fortjener jeg å blåse meg tom for. Selv om Fredrik har fått full versjonen tre ganger alt da. På vei til Kvadrat venter jeg 5 kvarter før jeg klarer å fomle meg på rett buss. Går av feil. Og driver å krysser gater og skal ta snarveier over gjerder osv... Du skjønner tegninga. På vei hjem spør Fredrik om han ikke får lov til å hente meg (han var da ferdig på kurs) men jeg takker nei, og mener at jeg bør klare å få til dette. Bussen kommer heller ikke som skrevet denne gangen. Og jeg venter i 30 min, til jeg setter meg på en buss. Presiserer til bussjaføren at jeg skal på flyplasshotellet. Etter 15 min kjøring, stopper bussen og alle går av, og bussen skrur av motoren. "det er siste stopp, du må av" er alt jeg hører. Så da står jeg der da!!! gudene vet hvor, og må ringe Fredrik likevel, bare nå enda lengre unna, sende han bilder av det jeg ser rundt meg og han dukker opp etter 30 min. Han flirende og jeg oppgitt!!!
 Og disse blir vel å pynte opp det siste ledige rommet i sko-skapet mitt frem til neste sesong.
 Disse fant jeg på enklere liv. Det er et sokke-par med gelè inni. Der gelèen er innsmurt med gode fotoljer. Kan brukes opp til 40 ganger, og skal etterlate føttene gode og myke etter hver bruk.

 Senere i ettermiddag kjørte vi en tur inn til Stavanger sentrum. Og besøkte bla "Sverd i Stein" Det skal være et slags monument over samlingen av Norge til ett rike. Sverdene er 9,2 meter høye. Og skal symboliseres at det er fred og at de ikke mere skal brukes. *Kjekt å vite*


 Ja så nå sitter vi her da og har såkalt fotspa. *Happyfeet*