photo-redigerings-apper

Jeg elsker fotografier og gode klare bilder. Enda rart veggene her er tomme enda, men det kan være fordi jeg ikke klarer å bestemme meg mellom alt det stilige som finnes, og er så nøye med mine valg. Men det inspirer meg skikkelig. Det å se flinke fotografer sine velredigerte bilder. Jeg vil bli så mye bedre selv og. Og jeg vet jeg har en lang vei å gå. Har prøvd adobe et par ganger, men har aldri tatt meg god nok tid til å få det til skikkelig, så til nå er det kun photoapper på mobilen og picmonkey jeg bruker. De er så lette å håndtere. Og har de viktigste funkjsonene som å redigere lys osv. Tenkte å legge med noen bilder jeg satt å lekte meg med på flyet sist. Ja, ikke vær så kritisk;p jeg er bare en amatør;) Men det er veldig gøy å se hvordan effekten og stemningen forandrer et bilde bare ved og legge til ei ramme eller en effekt.