Photoworkshop marathonHaha!! treningstøyet jeg da vettu.. ehh Her er noen av bildene som jeg tror kommer til å bli sent inn til Greg Gorman. Så får jeg bare krysse fingrene og håpe på at han vi han meg med.
9-13 oktober arrangeres fotoworkshop marathon for alle fotointerriserte. Det er bare å melde seg på. Enkeltkurs fra kr 500;- og 5-dagers workshop pass for kr 5.500;- Det er tilsammen 30 nuttige workshops på 5 dager med internasjonale stjernefotografer.

Greg Gorman
Første gang med workshop i Norge. Han er verdenskjent for sine portretter av Hollywoods celebritier, og skal veileide kursdeltakere gjennom en 2-dagers workshop i Aktfotografering og en 3-dagers workshops i Portrettfotografering.
Greg Gormans bilder er tidløse, elegante og sensuelle - du har helt sikkert sett mange av dem fra før!

Knut Koivisto
Det sies at det beste kameraet er det kameraet du har med deg. Øyeblikkene farer forbi oss som perler på en snor, og skal du  fange dem må du være kjapp i vendingen.  Og det er Knut Koivisto!!! Med sitt mobilkamera snapper han opp gode motiver hvorhen han befinner seg. Og deretter apper han seg frem til enda bedre bilder. Bli med gatelangs med mobilkamera og få med deg en 2 -dagers workshop i "app`n snap"

Roger Brendhagen 
Som fotojurnalist, naturfotograf og Nikon ambassadør formidler han informasjon og nyheter ved hjelp av bilder. Gode bilder!
MEd flere reisedøgn enn de fleste har Roger opparbeidet seg en bred erfaring som du får dra nytte av under Workshop Marathon. 
-hvordan fortelle en historie med bilder?
-hvordan få til god arbeidsflyt?

Morten Reiten
Har 25 års erfaring fra fotobransjen. Han er produktspesialist og har mange års ekspertise som daglig leder i fotobutikker. I dag er han kursansvarlig i Japan Photo Norge og hovedansvarlig for nasjonal fotovandring. Han har svar på alt su skulle lure på innen foto-duppe-ditter.

Boinx Software
Kommer til Nordic Light for 3.gang. Boinx har spesialisert seg på å gjøre avanserte prosesser enkle og rimelige. Med Boinx TV er det np mulig å streame og gjøre ferdige videoopptak for internett eller DVD. I tillegg til 3-dagers workshop i Streaming og videoproduksjon, vil de holde kurs i det prisbelønnede presentasjonsverktøyet Fotomagico, et program du kommer til å elske. og som garantert vil falle i smak hos ditt publikum. Du setter sammen bilder, videoklipp, legger til musikk og tekst, og vips så har du et resultat du med enkle tastetrykk kan lagre for ettertiden og evt spre til dine venner. Lekende lett, brukervennlig og morsomt!

Magnar Fjørtoft
Mannen bak " Digital fotografi i praksis" er tilbake på Nordic light. Med sin kunnskap om etterbehandling av bilder, kamerainstillinger, ja nær sagt, alt fra A til Å innenfor fotografering, går han aldri tom for ord. Knakende kjekk har han med stor pedagogisk innlevelse, Magnar holder kurs i bla Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, produktfotografering og macro-fotografering