Prosjekt: Garasje

På onsdagen når jeg sto på jobb kom jeg på det: Jeg skulle pusse opp garasjen til Fredrik kom hjem på fredagen. Han har lenge snakket om hvilken stil som kunne vært kult å hadd inn der. Og det skulle jeg fullføre. Gammeldags, retro, american style. Jeg fikk ånden over meg og klarte nesten ikke vente til arbeidsdagen var over for å kunne starte. Jeg ringte Stian Rode å fikk han til å komme hjem fra Molde til å hjelpe meg å bære de tyngste tingene og jeg ringte Malia, og de utvidet åpningstiden sin for at jeg skulle få komme å handle. Så tusen takk til dere;)
Vi hengte på tilhengeren å tok turen opp på loftet til oldemor og i kjelleren til farmor for å se om det var noe gammelt kult vi kunne ta med. Og det var det. Og de to ble jo så fornøyde meg at vi kom å hentet "skrapet" dems. Hehe... Jeg liker å kalle ting som står i kjelleren å råtner fordi vi liksom ikke har råd til å kaste det, for skrap. Rett og slett! Da var det sparkling, maling, pussing, rydding og legging av gulv som sto på lista. Jeg kjente jeg ble litt strassa og fryktet at tiden ikke ville strekke til. Men joda. Fredag kl syv på ettermiddagen 1 time før fredrik skulle hentes på flyplassen sto garasjen ferdig. Klar for å servere middag i. Men det skal sies at det ble to sene kvelder ja. Men hvis man virkelig brenner for noe, og får flammen over seg så klarer man det.
"fang sekundet" jeg hadde på selutløseren på kameraet akkurat da jeg åpna døra og han fikk se!!! SÅ GØY
Tvèn fant jeg på loftet til oldemor og er fra 1962. Koster 1200 den gangen.


Og Gyros til middag<3Litt gøy med noe helt annet også. Inne i huset så er det jo helt strøkent i forhold til dette. Det var litt deilig å holde på også, da jeg ikke trengte å være så sykt redd for å gjøre noe feil, dunke borti veggen eller spikre inn en spiker feil, slik som det var inne i huset. Der kan vi jo såpvidt lene hånda inntil veggen uten at det blir fingermerker.