Stavanger, regn og kulde

Siste dag i Stavanger og vi våknet opp til regn og kulde. Brr!!! Jeg som hadde forestilt meg Stavanger som den sommerlige varme plassen. Er klar over at det er litt vel sent i sesongen for å kunne forvente det, men likevel. Det ligger jo litt lengre sør på kloden. Og sør = finvær for meg;) Kom ned i frokostsalen rundt syv og det var levende lys og jeg må innrømme at julestemningen plutselig var der.. Litt tidlig kanskje. Jeg som hadde sett for meg en siste gåtur på stranda her før jeg setter meg på flyet i kveld. Jeg har alt vært med på noe veldig spennende her i Stavanger på morgenkvisten, men som jeg ikke kan si noe mere om akkurat nå. Forteller senere om det går min vei;) so stay tuned. Nå er jeg tilbake på hotellet og krysser fingrene for at sola skal skimte frem.
Jeans Bikbok// bluse GinaTricot