Bergen i bilder på en mandag

Når jeg var klar til å møte dagen i morrest, hadde Fredrik alt dratt på jobb. Jeg hadde dagen til rådighet for bare egeninteresser. Så da ble det en tur på shopping for å si det mildt.
Jeg har lett etter en kjole veldig lenge, og i dag fant jeg den. Jeg var faktisk skeptisk til å prøve den, fordi jeg var redd for at den ikke ville være fin på meg. Men så satt den som et skudd. Helt perfekt, faktisk;) Det var så opptur inne i det prøverommet i dag. Hadde ikke lyst å ta den av. Denne kjolen er så gale julebordmateriale. Og det blir ikke verre av at jeg vet at det er dèt konge-julebordet som venter på Royal Garden i tr-heim. Gleder meg.

Matbørsen -en plass hvor man kan bestille alt fra småkaker til sushi. Legg merke til det kule suppefatet;)
Spesiell liten bar, som minner veldig om utlandet, men fortjente et bildeknips gr det spesielle interiøret.

Dolly Dimples halv `n half pizza


Jeg tok lunsjen på Heaven cafè i dag. Fikk plass i hjørnet med god utsikt. Det var så godt å bare sitte litt for seg selv (etter mye gåing i senter) å bare se på folk. Som flua på veggen liksom.


Vi sjekket inn på nytt hotell i dag. Og her var det classy. Clarion Edvart Grieg Hotell Bergen

Ble veldig frista av trenings"rommet" som var plassert i øverste etasje med glasstak og i samme avdeling som spaèn. Så det ble rimelig kjapt satt inn ei treningsøkt før middagen. 

Biffsnadder og en Riesling ble bestilt til bordet i dag. Antrekket ble en match mellom et finskjørt og en overzised genser.
Og i dag fikk vi se Broen sammen. *smågleder* det er så bra... Saga-moments får frem latteren altså. De som følger med vet hva jeg snakker om. Men for de andre så blir dette litt internt. En serie som kan anbefales hvertfall.