Bye, bye Bergen; Hello Havblikk

Da har jeg pakket sammen og skal ta flyet oppover igjen. Til våres flotte hjem og den skjønneste Savanna. Jeg må si jeg kommer til å ta turen til Bergen flere ganger. For dette var en by jeg også likte veldig godt. Men neste gang så blir det når både jeg og typen har fri. Ikke at jeg er med han på kurstur, der han må jobbe og jeg må shoppe. Og vet dere hva??? jeg skal til imot sofaen i dag. Den kommer levert på døra i kveld. Det er så gale sommer-fugler-i-magen-følelse. Endelig etter 11 ukers ventetid og ikke minst etter 11 uker med rotting-hagegruppe i stua. Da blir det bilder vettu;) Og det med speilrefleksen. Skjønner at noen av dere, som skrevet i en kommentar, er lei av mobiloppdatering. Og grunnen er ganske enkel som at "klomsen" hadde glemt å sette kameraet på lading før jeg dro. Men faktisk så har det vært så lettvindt å bare knipse bilder på mobilen. Tross alt en superdårlig kvalitet da:S Men jeg hadde ikke dratt med meg det store kameraet overalt likevel, så da hadde det ikke blitt like mange bilder. Er jo noe med det at en faktisk skal være "tilstede" selv også, når man er ute å farter, og ikke bare tenkte på å ta gode bilder, for å legge de ut på sosiale medier. Som reklamen "tenkte du noen gang på at vi kom til å bli mere opptatt av å fortelle andre hvor vi er, istedenfor å være tilstede når du er der" (så står et kjæresetepar med hvert sitt ansikt trykt nedi skjermen på hver sin mobil)? Den er veldig treffende, eller hva?