Ekstra boost i hverdagen

Nye treningsklær + Spirulina Alger
Jeg skal gjøre alt jeg kan for å bevare energien fra sommeren, utover denne vinteren. Til nå ser det veldig bra ut, for vi er jo alt kommet til oktober, og energien min er fortsatt på topp *melike* Det finnes ikke noe som er verre enn å være tom for energi når vinteren setter inn for fullt. 
Mørkt mesteparten av døgnet og små kaldt hele tiden, så hvis man atpåtil skal være tom for enegeri og ikke orke noen ting så blir det tungt å gjennomføre vinteren. Nå skal jeg flashe litt "fiskebolle"-musker for dere, som forhåpentligvis skal bli større. "Mussels is the new bones"


 Smoothien som gir deg alt.
Du trenger: blåbær, bringebær, en halv banan, vanilje youghurt, eplejuice og 1 tsspirulina alger (supernature)
Alt mikses sammen i en mikser, tilsett alge-pulveret tilslutt.
Supernature Spirulina inneholder bla mye protein med en biotilgjengelighet på 90%, som bidrar til å bygge og vedlikeholde muskelmasse. Inneholder også GLA, klorofyll, antioksidanter fra karotenoider og fykocyaniner, superenzymet SOD, og vitamin A som bidrar til et normalt immunforsvar, og til å vedlikeholde hud og slimhinner. Spirulina er en rik kilde til krom, som bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Algen inneholder også hele spekteret av B-vitaminer, inkludert B12, som bidrar til normal energiomsetning og dannelsen av røde blodceller.