Fløybanen - Bergen

Her kommer et lite bildedryss fra turistattraksjonen som finnes midt i Bergen sentrum. Det er en såkalt togskinne som går opp til toppen av et berg, hvor man kan se utover hele sentrum. Og med en liten kafe/restaurant på toppen, hvor vi tenkte å kjøpe oss noe å bite i. Men da vi kommer i køa å ser at det koster 139 kroner for vafler!!! JA du leste riktig, sa bestemte vi oss for å tå lunsjen på bakkenivå istedet.  Herregud for noen priser. Visste at dene kafeèn lå høyt oppe altså, men ikke at prisene matchet like så..
Her står vi i kø å venter på "togvogna"


Her er vi kommet på toppen. Vi var heldige med været òg, for som de fleste vet så regner det jo stort sett mesteparten av tiden i Bergen.Maria og Lorentz

Maria og meg, og tyggisen(a)

Inne på kafeèn. Eventyrisk utformet.

Biletten for late mennesker. Det var jo turløype opp dit også, men vi valgte å ta toget.

På vei ned, fikk vi plass fremmerst. Det var litt kult;)
Her kommer bilder som jeg knipset på hele nedturen i synkende rekkefølge:

Så ble det lunsj på bakkenivå får våres del. Vi kjøpte oss ei god fiskesuppe, trasket litt til i sentrum. Dro bla innom Deli De Luca og kjøpte med masse godsaker derifra som vi gomlet i oss på hotellrommet. Og jeg slokna som ein stein etterpå. Stappe mett!!! Våknet rundt middagstider. Vi kledde oss opp og dro ut å spiste. Vin og pizza på en søndags kveld midt på en åpen plass midt i sentrum hvor vi hadde utsikt over det meste. Fikk blandt annet med oss en arrestasjon av ei jente. Syyke greier. Vi fikk se at tre politimenn tok med seg jenta bak i en større politibil. Helt på åpen gate, alle kunne se! Og jente virka helt rolig av seg. Kan ikke fatte eller forstå. Og jeg tenkte at hvis hun skal tilbringe natten på ei glattcelle nå, ville jeg selv blitt gal i ettertid, og tenkte tilbake på den deilige hotellsenga som venter oss i kveld. Det er en forskjellig verden vi lever i gitt!!