Gårsdagens festligheter

God søndags formiddag. Tenkte å titte innom med noen av gårsdagens bilder. Vi spiste middag på Big Horn, dro videre på vors og videre til byen på et utested som heter Metro. Der hadde vi satt av bord. Bord til 15, så det ble litt av et liv. Gøy å være på skikkelig nattklubb med en stor gjeng igjen;)
Jeg trodde jo igjen at jeg hadde mista mobilen min, helt til hodet kom på at jeg kunne ringe den opp og fant den på hotellrommet. Den hadde tilogmed batteri.. dæhh.. det er ikke hverdagskost.Så den hadde faktisk ikke vært med til byen i det hele tatt. Falsk trygghet. Trooor mobilen ligger i vesken, og det er bare å ringe om noe skulle skje.
Lattisen i morrest (og ikke minst i går når det skjedde) var når vi begynte å snakke om når vi skulle kjøpe oss nattmat på BK, og jeg bommer på døra på vei ut. Hahah.. Det var glassdører da, så jeg er litt unnskyldt(a)
Nå skal vi ta fløybanen her i Bergen.