Hallèn, gangen vår

Godagen;) da er det på tide å vise dere bilder av hallèn i huset vårt. Jeg er jo ikke ferdig med å presentere alle rommene enda vet dere. Gangen fikk sine siste must-have i forrige uke. Det ble så bra. Litt av målet med innredingen i der var at vi skulle prøve å få det så koselig som mulig, men samtidig bevare den elegante å stilrene funkis-stilen.
Dette er det du ser når du åpner ytterdøra
Speil Skeidar// potte Ergo// firkantet puff Bohus// Stumtjener Bohus


Denne stumtjeneren er den kuleste jeg har sett. Den tar seg såklart mye bedre ut når den ikke gjør plikten sin, altså å holde jakker. Men men.. den får bare stå naken, den er jo et kunstverk i seg selv

Skapet med verdiene i (står faktisk nærmest døra) altså skoene mine<3
Tror du ikke jeg fikk min kjære til å lage et likedan skoskap som vi hadde i leiligheta da;) 
Hva syns dere?