Helikoptertur over Kristiansund

God kveld dere. Som noen av dere vet så jobber kjæresten min på helikoptercervice her på Kvernberget. Og når det skal kjøres test-turer på maskinene så er sjansen der for at jeg kan bli med på en rundttur. Og det skjedde i dag. Det var SAR-helikopteret(Search And Resque) som skulle testes. Denne maskinen var inne for vedlikehold i helga, bytte av heis og et av rotorbladene blant annet, men står egentlig ute i beredskap på Heidrun-platformen til daglig.
Anyways; -jeg tok med speilrefleksen og fikk tatt noen bilder. Med åpent vindu også;p
Straks klart for take-off

Inne i SAR helikopteret.  Gulv og stoler er dekket med vanntette trekk eller sea-tray. -For å beskytte mot saltvann og korrosjon/rust på gulv å slitasje på seter.
Fikk øye på ei lita sand strand også. Så denne må besøkes neste sommer;)


Legg merke til vinduene da. Haha

Her er det bildet hvor jeg tar kameraet ut av vinduet for å fotografere Fredrik som sitter inne i helikopteret.

Dette bildet ble veldig fint syns jeg. Her ser man inn mot Kristiansund kan man si.

Vi var veldig heldige med været

Dale
Kvernberget. Det virket så lite når jeg fikk se det fra denne vinkelen

Shopping
Skikkelig gøy var det hvertfall. Så nå har jeg prøvd å tatt helikopter i bevisst tilstand også.
Og det viktigste av alt; helikopteret funka . Det var jo tross alt en testtur;)