Høststemning i stua

Nå når vi er kommet til midten av oktober, nærmere bestemt den 14, og etter almanakken fra gammelt av er det det vi kaller første vinterdag. Og da er det vel på tide å gjøre litt små justeringer inne også. Så nå er veden stablet på plass og skinnet kommet til sin rett foran peisen. Fikk tak i et ekstra mykt saueskinn fra Tibet. Er veldig fornøyd med fargen i pelsen, og Savanna ser ut til å storkose seg oppå det. Savanna har og fått seg nytt antrekk for høsten. Med ulldetaljer. Det kommer til å varme så godt på høstturene fremover. Jeg tenkte faktisk å kjøpe en annen farge enn rosa denne gangen, mtp når typen skal gå med henne, men det hadde de faktisk ikke. Så det var jo litt synd da (a) hehe...


Perledekor på ryggen

 Og Kari Traa ullsokker til meg selv;) De tror jeg kommer godt med i slalåmskoene da de er så lange. De når faktisk til kneet.
Senere kommer det oppskrift på ei veldig god og næringsrik grønnsakssuppe. Denne oppskriften kommer fra sykehuset, som pasienter som var svært overvektige ble fôret på før de skulle ta en slankeoperasjon. Så den er på en måte litt rensende for kroppen, samt at den gir deg alt du trenger av næringstoffer.
Her er dagens treningsøkt, samt ukens innkjøp av mat og mitt bidrag til staten unnagjort. Jeg klarte å få bot når jeg handlet i ste... Den følelsen.. Skjønner ikke hvor hodet var hen, da jeg omtrent sier høyt til meg selv når jeg parkerer og ser parkeringsvakta skriver bot på scooteren ved siden av : Huff da, stakkars eier av denne..." og der går jeg rett forbi parkeringsautomaten og inn for å handle.  ordtaket til typen når ting ikke går på skinner " hadde ikke hodet såtte fast, hadde jeg vel glemt det òg"