Hva skal man si?

Kan no hvertfall begynne med at det har vært Halloween i dag, og jeg hadde fylt opp skåla klar til å dele ut til skumle vesener som måtte ringe på døra. Hva kan vel bli morsommere for smårollinger enn å både kunne kle seg ut oooog få godteri?? Så koselig egentlig;) hehe.. Små glederFikk tatt noen bildeknips av de også:
Så begynte vel egentlig showet for min del. Og forsåvidt for resten av gata. Både sofaen og alle de bestilte varene fra Perfect Home-partiet kom på samme tid. Jeg som vert skal jo levere ut pakkene til alle gjestene videre, så det var ikke lite kolli som kom kan man si. Greit nok det! Meeeeen tror du ikke sofaen var feil da!!! Ja du leste riktig. Etter 11 ukers ventetid og jeg nesten hoppet i taket for en time siden da bring-firmaet ringte og sa at de kom med den i kveld, så måtte den bare være feil. What to do liksom? Jeg hadde jo alt bært ut den andre sofaen, for å få plass til den nye. Glad jeg ikke kobla fra alle de tusen ledningene bak tv'en med det samme. Det hadde blitt jobb til min kjære det, når han kommer hjem i morgen. Jeg klarer jo å snu om på hele huset bare på noen dager. Så ja, det blir litt av ei utfordring å finne frem til inngangsdøra når du kommer i morgen, hvis du i det hele tatt kommer så langt, for jeg har jo tatt bilen men på jobb og fylt den opp med alle PerfectHome varene. Min flaks har slått inn for fullt. Og vi skal ha gjester og vorspiel på lørdag. Med sofadeler plassert rundt om i hele huset og som dekker til og med inngangsdøra. Kaaaooos!!! 

Ha en fin natt a dere;)