Mandag ble til søndag nr to. Ups!!

Til tross for at gårsdagen ikke ble helt som planlagt, slo jeg to, om ikke flere fluer i en smekk i dag. Først så kommer en ansatt frem med den storste stratos-sjokoladeplata på jobb. Som jeg bare måtte spise opp. Beundrer alle de som klarer å stoppe etter en bit. Og etter jobb sendte ei venninne meg melding om å bli med ut å spise, og sulten som jeg er både på mat og skravling, var jeg ikke vanskelig å be. Vi testa ut den nye restauranten i byen. En brasiliansk én. Det var veldig fint der, og maten var god. Og etter det ble vi sittende hjemme hos meg og se program etter program på tv.
Så etter nok sofa-sliting var det på tide med en omvendt stilling.

Anbefales....
 Så kan vel kalle denne mandagen som var ment til å være en sporty start på uken, kun en fortsettelse av helgen. Sofaen var har fått ankomstdato!!! Ja, du leste riktig..17 oktober skal den være i hus. Det har jaggu tatt sin tid. Det skal bli godt å flytte disse terassemøblene utendørs og få inn den fineste sofaen som er et interiør i seg selv. Og med det kan jeg fortsette planleggina av Perfect Home-party. Som jeg bestemte meg for å ha for et år siden. Hehe.. før huset og alt var ferdig. Og for å være på den sikre siden engasjerte jeg allerede da superwiseren. Huff.. stakkars dame, hun har ventet hun òg.
Tilbake til dagens gjøremål. Jeg bestemte meg for å gjøre ferdig hallen nede. Den har manglet litt interiør. Så etter jobb rydda jeg bilen og gjorde den klar for innlossing av div interiør. Fløy rundt på de aktuelle butikkene på løkkemyra i siste liten før stengetid. Fikk tak i det jeg skulle. Og med det samme jeg var på løkkemyra stoppe jeg utenfor treningssenteret og sprang fra meg litt stress på mølla. Glad jeg gjorde det. Det var godt. Nå har jeg handlet mye snop, som jeg skal mekke sammen til kvelds før jeg begynner nede i gangen. Viser dere bilder av resultatet senere