Monday -back on track Da er det mandag igjen, og avstandsforholdet fortsetter... Jeg kjørte som alle andre mandager i seks tiden, typen på flyplassen *trist* Men jeg skal tilbake i sporet. Ferdig med festilighetene og utskjeelser og tilbake på jobb og trening. Er jo ekstra lett og hoppe av den "sunne-linja" når både venner arrangerer fester og kjæresten kun er hjemme for to dager. Da er det ikke knekkebrød og ant minutter på mølla som blir høyest prioritert. Men det er jo høstferie for mange denne uka, så unner dere tursjokoladen;) Kos dere masse om dere skal være hjemme, på hytta eller en annen plass på kartet som viser 30 grader og er foran et korallgrønt basseng.
I går kom mobilen min til sin rett igjen også. Jeg hadde mista den tidligere i uka, og trodde aldri jeg skulle få se den hvite klossen av en Iphone mere. Men plutselig så var den der igjen. Rart. Jeg hadde tydligvis mista den i nabolaget fortalte han som kom med den. De hadde lada den opp å sett bakgrunnen min, og deretter spurt seg frem om hvem det var på bildet. Og vips så var han på døra. Tusen hjertelig takk til deg. Føler jeg ikke fikk sakt ordentlig takk i gårkveld, da jeg egentlig ikke skjønte noen ting. Den var jo borte liksom!!! Og to sekunder senere kom det inn en sms hvor det sto at jeg var anbefalt som god frisør og sminkør. Og fikk derfor tilbudet om å ordne to korister til Smøla janitsar som skal være i Braatthallen denne helga. Og blir sponset med to biletter;) Så gøy!!!
Vil også fortelle dere at jeg fikk være modell på Nordig Light. Weey! Fikk telefon tidligere i uken. Alltid like gøy. Så det blir noen spennende dager. Mye inspirasjon og hilsninger på kjente fotografer venter.