New In: ESSIE

" I like to be ahead of the fall trends, just For the twill of it"


Shopper du med følelsene? Gir shopping deg glede?
Shopping minner om trening, -i hvertfall når det gjelder å få hjernen din til å utløse velværehormonet endorfin. Når en topp eller en øyenskygge havner i posen, danner kjemiske forbindelser i hjernen en lykkefølelse. Det føles herlig, men kan også være farlig. For i stedet for å tenke langsiktig kjøper du kanskje bare noe som gjør deg glad der og da! For selv om det føles ekte, er det en kortvarig lykkefølelse. Shopping-gleden er ikke en følelse som kommer innenfra, som er bygget på noe virkelig viktig. Det er ikke ekte lykke.
Vær oppmerksom på at når du ser noe fint å lekkert, er det lett å få følelsen av at du må ha det. Også fordi du er veldig klar over rushet du vil få når du tar imot posen over disken, og den flotte gjenstanden er din. Det gjør deg stolt og glad. - og følelsen kan oppstå bare ved å gå til kassen i en nettbutikk og taste inn betalingsopplysningenge. Derfor skal du passe deg for å bare gå inn i butikker eller nettbutikker for å kikke. Hjernen din vil umiddelbart registrere om det er noe du liker, og du kan ikke unngå å bli fristet. Og så snart du bestemmer deg for å prøve noe, har hjernen bestemt at hvis det passer fint, skal du ha det. Så hvis du virkelig ikke bør bruke penger, la være å dra på shopping -selv om det er bare venninna di som skal ha seg noe.
Jeg personlig har faktisk ikke dette problemet. Heller tvert imot, jeg får den lykkefølelsen når jeg har spart penger i nettbanken. Tenk det da!!! tror avhengigheten kom da vi sparte så innmari til huset.. Vi mennesker er noen vanedyr. Vi blir lett avhengige. Og det vi er vant med, trives vi med.

Nok om det. Nå er det straks helg. Og jeg føler meg helt tullerusk i hodet. Vet ikke om det er for at det er helg, eller om det er fordi min kjære kommer hjem igjen i dag. Kunne hvertfall skrevet et helt innlegg om ukas "blondine-fakter", som jeg selv mener grunnen er "for-mange-baller-i-lufta" Men vet ikke helt om jeg tør å dele de her enda, da noen er svært drøye.. haha.. Huff;P