Nok en gang var det rosa verktøyet mitt en reddende engel;)

I dag tidlig kom det en stor lastebil merket med Bohus utenfor i nabolaget. Den kom med det nye skapet vårt. De fant ikke en større bil liksom. Vet at skapet var stort, men trengte kanskje ikke en hel lastebil. Men men.. serviceinnstilte som de er bringte de et nytt ett, monterte det sammen og tok med seg det ødelagte. Og "pompel og pilt" hadde ikke med seg verktøy. Hva er det for noe tull, da de skal komme på hjemmemontering. Og jeg som da er hjemme alene, og ikke helt vet hvor alt verktøyet til Fredrik er, måtte finne frem den fine rosa verktøyeska mi. Og der står de da. To mannfolk fra Bohus og monterer skap med rosa verktøy. Dagens ass!!! jeg klarte ikke å holde meg. 

Så det var et stort glassprosjekt i morrest. For det står ikke på mangel av glass her i huset. Innså faktisk at vi an dekke opp til utrolig mange og med forskjellige drikker da jeg begynte å flytte de ut av skapet. Men det er så gøy å vite at man har glass til enhver anldedning. Og jeg syns det er viktig om man skal be mange gjester så drikker alle av samme merke glass.Nå er helga endelig snart starta. Jeg har dèt opplegget fremfor meg, så jeg har bare trippet for å kunne begynne å krysse av oppe i hodet mitt. Man blir litt småstressa av å holde styr på alt og ikke glemme noe, samtidig som man ikke kan forberede noe før akkurat da det skal skje, om du skjønner hva jeg mener. Sykt at så mye skal skje på tre dager og alt klaffer med minutter omtrent. Så tenker jeg er rimelig peiset når søndagen plutselig er her igjen. Skal prøve å lage noen innlegg underveis. Hvis ikke blir det en saftig oppdatering på helgens ende. Håper deres helgeplaner er klare også. Det er alltid så gøy å gå helgen i møte med masse spennende som skal foregå. Klemklem**