"Not just Saturday or Sunday, any day will be perfect with you"

Fredagen var en interessant dag. Starta dagen ganske tidlig på morgenstund sammen med Nordic Light folkene. Det gikk ut på diktlesning, se rare filmer, og å tenge nakne mennesker aka aktmodeller. Og det verste av alt. Det var ikke kleint engang. Var sikkert noe med stemninga og folkene inne der. Så dro vi til Mellemverftet hvor photoshuttene skulle foregå. Kjente fotografer, kjente mennseker, proffesjonelle, amatører og journalister var samlet der. Og det ble knipset bilder i hytt og gevær. Det var veldig gøy og lærerikt. Fikk mange gode tips både når det gjelder å fotografere selv og det å bli fotografert. Det var i noen sekund der, når jeg ligger i en stor taug-ball og fem seks mennesker henger over meg. Noen med kamera, andre med lys og reflektor der av blant annet Greg Gorman ( verdenskjent fotograf, som visstnok var veldig stort.) at jeg kunne tenkt meg å hadt et kamera selv og tatt et bilde av det JEG så, fra midt standpunkt. Det hadde blitt et kult bilde dèt;) Men ja, folk snakket stadig vekk om hvor stort det var å møte denne mannen face to face. Og hvor mye de som er i denne fotobransjen hadde gjort for å kunne møte han. Jeg hadde vel kanskje følt det litt annerledes jeg òg, om jeg hadde googlet han litt i forkant. For nå når jeg møtte han ble kan jo bare en helt vanlig mann for meg. Han er jo forsåvidt det. En helt vanlig mann altså. Men dere vet jo det der "å-møte-en-kjendis-greia" hehe.. Men hadde jeg vista på forhånd hvor "stor" han egentlig er så tror jeg ikke at jeg har klart å jobbet like bra med han. Faktisk!
Jeg er veldig spent på resultatene av bildene. Gleder meg til jeg får dem tilsendt;) Regner med at reportasjene fra helga kommer på rullende bånd i medier fra i morgen av.
Når dagen var ferdig må jeg si at skrotten nærmest var gjennomfrossen. Taco og besøk ventet. Koselig;)Lørdag var det først jobbing på frisørsalongen, deretter i Braatthallen for å style koristene til Smøla Janitsar. Jeg fikk desverre ikke tid til å komme dit selv da jeg skulle delta i middagsselskap. Noe som toppet helga. Så utrolig god mat er det lenge siden jeg har smakt. Hva er vel bedre enn godt selskap og god mat på en lørdagskveld?
buksedressen er fra Only og beltet fra Grotten


Forrett; honningmelon m/ parmaskinke og rømmedressing//
Forrett; 2 fiskesuppe//
Hovedrett; kalkunfilèt m/ soppstuing, tranebærsaus, søtpotet og grønnsaker//
Dessert; vaniljeis med bær, kjeks og vaniljesaus


 Og etter inntak av alt dette, pluss drikke var det klart for hjemturen: .... i rosa lånte crocks
Våknet i dag til dette været. Nydelig! Og tenk at vi begge hadde fri og anledning til å nyte denne dagen sammen. Vi har gått en tur med Savanna. Kjørt sesongens siste motosykkeltur. Den gikk til Aspøya hvor vi kjøpte oss kaffelatte og oreakake (hvem hadde trodd at det fristet etter en slik matdag som i går, men jo det gikk rett ned i magen, det også) Så dro vi hjem til mamma og pappa og spiste middag, før vi dro å besøkte oldmor, der vi fikk input av standard folkeviten. Som feks hvordan man regner seg frem til når påska er osv. Ja viste dere det? påska kommer på første søndag etter fullmåne etter vårgjevndøgn.
Nå venter film og sofakos. 
(ja, jeg så jo at et langt innlegg ventet på søndag) Håper deres helg har vært fantastsk også;)