Oppskrift på drømmekroppen


Nå jenter! (gutter òg for den saks skyld) hva skal til for å få drømmekroppen?
Photoshop.. Ja faktisk.. Kroppsidealene som henger rundt oss overalt, som vi blir inspirert av og bruker som motivasjon og forbilder, er jo fake. Hvor deprimerende er ikke det. Vi setter oss et mål vi ikke kan nå.  Disse kroppene er jo helt feildimensjonerte. De har en dimensjon som det ikke er mulig å få unasett hvor mange timer man legger bak seg på treningssenteret eller hvor mange selskaper man ditcher pga av usunn mat.
Men det er jo så enkelt egenltig. Det er bare å laste ned Adobe photoshop, så er det bare å fortsette og leve slik man egentlig vil. Selvfølgelig er det bra å trene og spise sunt, for helsa sin del.
 Men prøv å se slik på det, at en reklamemodell som reklamerer for Dior fer eksempel, reklamerer jo like mye for fotoredigeringsprogrammet som for klærne, spør du meg.
Tenk at et dataprogram kan få deg til å se så fantastisk ut..Og alle bildene av kjendisene i blader og magasiner. De har vært en tur innom dette programmet først de også. Og videre blir de betalt for å si at de spiser et spesielt produkt for å se så bra ut. Haha!! Vi blir så lurt hveeer dag.
Sjekk ut denne: Amazing!!! Jeg mener ikke at alle modellene og kjendisene ser slik ut, langt derifra. Det legges på et såkalt "glamfilter" som gir gylden glød og shine i huden. Så man trenger ikke å ta solarium heller lenger. Og der sparer vi både hud, tid og penger. Get my point, og se ironien og dobbeltmoralen i det;)
Dette er jo et ekstremtilfelle, bare for å få frem hva som virkelig går an.


*blinkefjes til deg