Papsen x antall år, gratulerer;)

Først vil jeg komme med resultatet mitt fra dagens prøveprosjekt, som da var å sjekke om YT- og Skyrpoduktene holder det de står for når det gjelder trening. Og det vil jeg si at de gjorde;D Vi drakk en shake (kaffe og melk, utrolig god forresten) og skyr yoghurt mellom treningsøktene og jeg merka at jeg hadde mye mere å gi, enn i går da jeg ikke hadde spist noe i mellom. Og vi spiste kyllingsalat etter begge øktene, og energien har vært på topp i hele dag, helt til nå. Men nå har jeg jo spist meg stapp mett i bursdagselskap og det er jo uansett på tide å finne senga snart, for de som starter dagene sine kl seks om morningen.
Som sakt så har jeg vært i bursdag til min kjære pappa. Det var så koselig. Mye god mat, igjen, og mye godt selskap som alltid. Vi fikk servert honningmelon til forrett, fårikål til hovedrett og hjemmelaget sjokoladepudding til dessert.


kjole BikBok

Sko 2sko


*birthdaykiss*

*hjerte*

Disse to søtingene som så pent sitter å venter på nedfallsfrukt, men som egentlig vet så altfor godt at det ikke er lov til å tigge ved matbordet

Trengte omtrent ikke hjul på bilen da jeg kunne trillet like godt selv, etter disse fristelsene;P hehe..