PerfectHome-party -gjør ditt hjem vakrere

Å ja, det ble perfekt også. Og det takket være alle dere!
I går kveld gitt det etterlengtede home-partiet av stabelen hjemme hos meg. Jeg fikk jo så mye fint også.  Som jeg sa i går så var jo ikke det meningen. At dere skulle ta med noe liksom. Men tusen takk igjen. Helt overveldet. Gjestene kom med gaver og buketter. Det var rene julekvelden hos meg i går.
Jeg hadde laget pizzahorn, muffinser, sjokoladekuler og mamma kom med kanapeèr. Så vi hadde så mye godt å kose oss med. Shopping ble det også. Og dèt ganske mye.
Her er gjennomgangen av varene begynt
 Se så fullt det er. Det har aldri vært så mye ting plassert rundt om i huset før. Så det ble nesten litt stusselig når alt ble pakket sammen igjen. Noe fikk stå igjen da (a)
Vi brukte et bord midt i rommet som mye av demo-produktene sto på, og resten ble plassert rundt om i stua sammen med resten av min egen pynt. Det var noen ganger at min egen pynt ble spurt om prisen  på også, hehe..


Her er det nissene og englene som er tilsalgs

Kjempefin ramme til å forevige et bilde av dine kjære


Jeg testet ut Møllerens muffinsblanding. Veldig bra;)

 


Denne ble min i kveld;) Jeg bare ble så frista, og den passet jo så fint her i stua, foran det store vinduet. Ser for emg at de gir stemning nå når det er blitt så mørkt ute.

Brett med tilhørende lysestaker og drikkebeholdere

Hvis du ikke hadde anledning til å komme til meg, har du en sjans til, da mamma skal ha party før jul også. Eller du kan kontakte Ellen Bøklepp for bestilling. En super PerfectHome forhandler;)
Tusen takk for en helaften med dere;) Håper dere koste dere like mye som jeg gjorde.
"Masse fint til ditt hus og hjem, og til å pakke inn å gi bort"