råd fra fotballproffen

Go morn dere. Klokka er 06.00 og her sitter jeg og har i meg første inntak av mat før trening. Treningsprogrammet er spinning 45 min, 30 min pause og løping 45 min.
I går derimot dro vi først på spinning-time og deretter bodypump. Vi tenkte ikke nøye over hva vi spiste før, mellom eller etter trening. Og fikk "down-periode" i løpet av arbeidsdagen.
Så nå har vi rådført oss med broren min, som da spiller fotball, for å høre hva han mener er riktig å ha i seg før, mellom og etter trening, for å opprettholde energien gjennom hele dagen.Og det var som følger:
YT, før trening


Skyr yoghurt og YT restitusjon mellom de to øktene


Og kyllingsalat etter begge øktene.
Da vil kroppen få en god start med de "riktige" karbohydratene vel og merke før trening. Kroppen vil komme seg raskt etter første økt, og være klar for løping etterpå. Når begge øktene er ferdig skal vi spise det han kalte middag, altså salat med kyllingfilètbiter oppi. Så da gjenstår det bare å se om han har rett da;) blir spennende.  Vi gleder oss!!


New in: Kari Traa, treningsgenser