"shine bright like..." -yourself;PJeg har så smått begynt å tenke på årets jul. Pynting, feiring, antrekk mat osv. Jeg har bestemt meg for at jeg skal pynte den fineste julestua til meg og min kjære. Og for at det skal bli gjennomført og bra, kreves det tidlig planlegging og det og ha fått inn nok inspirasjon til å vurdere hvilken stil man vil kjøre på med. I år så har jeg bestemt meg for å kjøre en klassisk og elegant stil. Og fargene skal matche stua slik den er. Derfor ser jeg for meg hvite engler, stilrene dekorasjoner osv. Ikke de typiske røde nissene og et tre fullt av hjemmelaget julepynt i alle farger.
No offence - jeg skjønner at de som har småbarn vil/ *ehm* må henge på de selvlagede julekulene som kommer fra skolene og barnehagene. Selv om dere kanskje ikke synes de passer helt inn. Men det er vel en del av sjarmen når man har kids. Og det betyr jo så utrolig mye for de små å få henge på sin egen pynt på treet.
Nå som vi har eget hus, og skal ta frem julepynten år etter år, ser jeg for meg å kjøpe litt eksklusiv julepynt, som ligger i fine esker èn og èn. Der man kan sette sammen dekorasjonene selv. Ikke de ferdiggjorte juleeskene man får kjøpt på Europris og Nille. Det er litt skummelt å skrive slike innlegg, da jeg føler at jeg tråkker ned på de som faktisk kjøper de feridigpakkene fra Nille. Men jeg mener ikke noe frekt med det, jeg bare sier hva jeg syns er fint, og hva jeg foretrekker å gjøre i år.  Og jeg skjønner jo at ikke alle gidder å legge så mye tid og penger i julepyntingen, og da er jo slike butikker geniale.
Jeg tar imot med stor takk anbefalinger om nettbutikker og andre butikker som selger denne typen julepynt;)
Når det kommer til selve juleaften- og nyttårsantrekket er disse mine favoritter hittil. Jeg leta meg gjennom www.onlineformals.com og laget et lite collage av de. Som du ser er det glitter på høyt nivå. Så nå skal vi sitte som noen diskokuler rundt julebordet igjen;) kjør på. Jo flere, jo bedre. Sitter alle der med glitrende kjoler så vil jo ikke den ène (som har fulgt moten) skille seg slik ut;P hehe...