siste nytt @funkislove

God kveld dere. Jeg fikk det plutselig for meg at det var på tide å bytte navn på Instagram. Jeg har tidligere kalt meg "kargre02" som jeg har fortsåelse for  at ingen skjønner hvorfor. Det virker jo mere som et passord enn et brukernavn. Lite kreativ som jeg var den gangen jeg oppretta kontoen (haha.. det var faktisk kun et bilde av mammas terasseblomster der et helt år, før jeg fikk ut fingeren å la ut et til) -brukte jeg bare det jeg ble beskrevet som på ungsomskolen ; de tre første bokstavene i fornavn og de tre første i etternavn og de to første tallene av fødselsdato. 
Så nå har jeg prøvd ut litt forskjellig, men alt var jo opptatt.. ikke rart! men tilslutt prøvde jeg "funkislove" og overraskende nok ble det godkjent. Og jeg er faktisk ganske fornøyd med det for etter jeg trykket lagre, så oppdaga jeg at det hadde flere betydninger. Altså den første er jo at jeg syns funkis-stilen er kul. Men hvis man deler opp ordet som "fun-kis(s)-love" så blir det jo faktisk et lite motto... mangler en liten "s" i "kiss" da, men det er det ingen som ser(a) 
Dagens hjernetrim! Nå får jeg sove godt i natt også...
#gardermoen

#petincabin #fly

#kvadrat #stavanger

#Bryllup #ullernkirke

#Oslo #høst-stemning

#prepping #toeart

#Savanna #melue

#rekeaften #terassen
#supersmoothie#alger

#savannas"crib

#pink#october

#new#photoapp#bokeh