Surprise my dear!!!Nå er jeg fremme i Bergen. En dag tidligere enn forventet av min kjære. Ahh som jeg elsker å overraske. Men hater å bli overrasket selv. Just as u know(a) Denne gangen var det ingen tid å miste pga av mine velkjente klumsefakter, (som denne gangen måtte starte allerede på Kvernberget. Jeg hadde tatt med klippeutstyr for å klippe Fredrik, og hadde derfor saks og kniv i håndvesken. Noe jeg ikke tenkte over før jeg kom i sikkerhetskontrollen. Og da var det bare å ringe opp SAS og få bringt inn bagen min igjen så jeg fikk legge klippesutstyret oppi. SAS-damen til bagasjefolket over telefonen: '' dere må sende inn den rosa, store kofferten igjen, pga av noe som skal oppi den'' og der kommer kofferten min da, ene og alene på rullebandet til meg. Ahh flaut.. Også måtte den være rosa også da. Jeg følte på meg at alle dro litt på smilebåndet, og tenkte ''rosa-bærter ut på tur ja'' jeg hadde ikke med meg Savanna denne gangen da, som sikkert ville vært prikken over i'en i en slik situasjon. Litt rart å reise uten henne faktisk, da hun har vært med på alle turene i det siste.

Men til litt forberedelse videre på turen hadde jeg derfor printa ut kart til bussjåføren til det hotellet jeg skulle gå av på, og satt meg ved siden av han for sikkerhets skyld. Skulle ikke ha noe flashbacks fra bussturen i Stavanger for litt siden. Der jeg mista buss etter buss og tilslutt endte i feil by. Men heldigvis var denne bussjåføren både norsk og hyggelig;) og kjørte meg til inngangsdøra på hotellet;)
Og da kom jeg til hotellet da. Og det var ikke bare lett. Å få ut av resepsjonisten hvilket rom Fredrik bodde på, for der sto det ingen ting om at jeg skulle komme. Og bare så jeg var klar over det så har faktisk folk fått sparken av jobben sin pga av damebesøk på hotellrommet. Jeg forklarte at jeg var kjæresten og da tok han opp telefonrøret og skulle ringe opp til han.
Og jeg brøt ut: "NEI, du må ikke ringe han, det skal være overraskelse. Han venter meg ikke før i morgen."
 Og han: "ja, der ser du. Nei dette var han skeptisk til", og jeg måtte vise legitimasjon. Jeg følte meg som den hora!!! Rett og slett... huff..
 Men så ble vi enige om at han skulle ringe opp til han, og be fredrik komme ned heller. Istedenfor at jeg gikk opp. Og da ble han litt gira på overraskelses-prosjektet mitt han også og sa, da fredrik tok av røret: " hei det er fra resepsjonen, du har fått en postpakke som venter deg her nede som du må komme å hente snarest" Jeg fikk gjemme meg på et lager med døra på gløtt, til han kom ned. Jeg trodde hjertet skulle hoppe ut. Alt på en gang. Stresset, spent, litt flau og nesten litt shakey. Små gleder dere. Og der kommer Fredrik ned i resepsjonen å sier at han skal hente en pakke. " en pakke ja.. hehe", sier resepsjonisten og ber fredrik gå inn på lageret. " på lageret?!!spør Fredrik, med en tanke som likner: hva-i-huleste-er-det-som-foregår. men da kommer jeg ut og det ble GJENSYNSGLEDE.. hehe.. men oppå alt da, så presterer Fredrik å si: Jo men, jeg har jo ikke betalt for deg i natt!! Haha.. Huff....Der har du bekreftelsen på horevirksomheten liksom...Det endte med fliring, og resepsjonisten sa at jeg fikk ligge her GRATIS i natt...