Vixen Blog Awards

Nå er den årlige stemmingen på blogger i gang igjen. Leser du mange blogger? og syns noen av dem   fortjener din stemme i en av de 12 forskjellige kategoriene;)? Da har jeg gjort det enkelt for deg, det er bare å klikke deg inn på linken å stem i vei;)
http://vixen.no/2013/10/16/nomineringen-til-vixen-blog-awards-er-i-gang/
Du kan stemme på så mange blogger du vil. Min stemme gikk til fotballfrue. Jeg bare liker den bloggen så innmari godt. Den perfeksjonismen over alle innleggene hennes skal det mye til for å slå.

Tilbake til søndagen. Dagen for siste treningsøkt og dagen for nettshopping. Jeg kom over noen sko, som jeg bare smeltet helt for. Tror det er noe med meg og rosa ass (a) Jeg kommer visst aldri over denne rosa-tiden<<3 Jeg har nylig kjøpt meg en rosa kjole, så en av disse blir nok klikket hjem i løpet av dagen