"Bare sett deg ned å se pen ut"


Tekstmelding mottat: "hva vil du ha til middag i dag, kjære?"
Svar: " hmm, kanske fisk hadde vært godt i dag;)"

Jeg kom netopp inn døra etter jobb, og typen hadde begynt med middagen. Jeg spør om jeg kan hjelpe til med noe, men får pent beskjed om å bare sette meg ned å se pen ut;) haha.. vet ikke om jeg skulle tolke den som at jeg er en klovn på kjøkkenet og at han ikke ville ha noe rot, om jeg så så sliten ut at jeg hadde ingen til på kjøkkenet å gjøre eller om han faktisk bare er en så herlig type at han ville at jeg skulle sette meg, og roe helt ned til middagen ble servert. Jeg velger å tro det siste<3
Det ble seibiff på menyen, og det var utrolig godt. Tusen takk for mat. Kvelden videre skal gå til trening. Ha en fin ettermiddag i vintermørket dere også.