Chicken Red Curry

Det er lørdagskveld og vi skal kose oss hjemme med god mat og drikke. Han elsker å eksperimenter med nye retter, og jeg elsker å dekorere det fineste bordet. Èn av de tingene han har lært meg er at kosen begynner allerede når råvarene er på benken, og ikke så sent som når maten er servert. Dette liker jeg. Vi kan gjerne bruke to og tre timer tilsammen på å lage og spise mat en fredagskveld. Vi åpner vina  under matlagingen, tenner levende lys på både kjøkken og stue og herlig musikk spilles av. Dette er til å anbefale for de som er vant til det samme som jeg var. Altså å lage maten kjapt og effektivt og ikke begynne kosen før vi setter oss til bords;)
I kveld sto altså Chicken Red Curry ala Fredrik på menyen. Handleliste:
Kyllingfilèter, paprika, kjøttbuljong/kyllingfond, chili, brokkoli, lime/imeskall, korriander, vårløk, ingefær, kokosmelk, gullerøtter, chillipasta, purreløk, sjarlottløk, hvitløk, red curry paste, soyasaus,  dill, ris og evt litt sukker (smakes til)
 (denne retten krever en del ingredienser, men netopp derfor blir det smakende så utrolig godt;) Ingen toro her i gården) Bon Apetiè