Den etterlengta trappelampa

Som du sikkert har fått meg deg så har alt dette huset inneholder en historie bak seg, og denne er intet unntak. Jeg skal ikke kjede dere med detaljene, for lampe ble det, selv om vi designa den litt selv. Satte sammen tre i ei og kjøpte nytt feste. En annen ting er jo å få montert opp denne tunga lampa der tre ble til ei, og fire meter opp i lufta. Må si jeg var nervøs da jeg så elektrikeren i familien (bestefar) skjelvende  oppi stigen. *frysninger* hadde han falt hadde det vært min feil, liksom.
Dette pågikk mens jeg holdte på å bake til homepartiet mitt, så midt i oppmålinga med mel og sukker begynte læren om "rød inni rød" og blå inni blå" og "denne er til jording"omtrent med mel på fingrene. Så du fra det ene til det andre;)

 Det ble skikkelig fint da. Hele trapperommet fikk seg et løft. Og vi har demping på denne lampen, så den kan få et varmere lys om kveldene

Altså noe liknende denne lampen var umulig å finne i butikkene rundt om, med mindre det likna julepynt. Slike tre kuler som henger i tripp-trapp-tresko minner meg om julepynt, så derfor var vi på jakt etter slike silyndere. Egenltig litt mere avlang enn de vi endte opp med. men vi er veldig fornøyde med relutatet;)