Fredag før advendt! Eller har den alt starta?

Advendt betyr jo som alle vet, ventetid. Så ja, ventetiden er vel starta den. Hvertfall her i hus. Ventetiden på å få pyntet resten av huset. Jeg tok faktisk frem noe i dag. Skyldte på at jeg måtte pynte litt til typen skulle ha besøk. "Lader opp til julebordet i morgen" som de så pent kalte det. Jeg for min del lader opp med å være edru, spise og slappe av. Så skal jeg prøve meg på å lage kakemenn  *ehm hjerter* i en sunnere utgave;) Jeg spiste forresten to middager i dag. Først Chicken Tandoori her hjemme som Fredrik hadde laga til meg, og rett etter dro jeg hjemme hos mamma og pappa og spiste kalkun. Så det står ikke på sulten i dag;P Stian Rode hadde også bedt noen fotballkompiser på middag der hjemme, så du kan no gjette hva temaet rundt bordet var. Ikke mye annet enn fotball!!! De skal jo spille cup i morgen arrangert av Club Diamond. Så masse lykke til! Vinneren stikker av med 10.000kr Det er så gøy å pynte å gjøre det fint.
 -Karina