Innsjekk: Royal Garden, Trheim

Etter å ha kjørt gjennom det sjette verdenshav kom vi endelig frem til trheim. Gud for et regnvær. Akkurat som meldt gitt.
Det er den årlige Julecupen for frisører som går av stabelen denne helga. Vi skal ikke være med å konkurrere på podiet i år, men istedetfor valgte vi å sende inn bilde til bildekonkurransen "hår i fokus" "-hva tror du trenden for 2014 blir?" Så det blir spenndende å se om vi kommer hjem med en pokal rikere i år. Tror det neppe. I denne bildekonkurransen er det mye bra. Men hvem vet;) Skal uansett prøve å få tak i vinnerbildet for å vise dere dèt vs våre sine.
Så er det den anerkjente gallaen/julebordsbankett som hotellet sammen med frisørlauget i trheim og hovedleverandør Cutrin arrangerer. Gleder meg veldig til den. Og til å pynte meg med den fine kjolen jeg kjøpte her forleden.

 Savanna er med, og jeg har kjøpt henne et strategi spill i dag, noe hun sto med glans på. Så utrolig gøy. For meg også. Haha… Har tatt film og bilder som jeg skal presentere i et senere innlegg.
Middagen i dag ble inntatt på hotellets restaurant og ble ytrefilet av okse med soppstuing for min del og svinekam for Fredrik`s

-Karina