Svar på spørsmålsrunde

Da har jeg samlet sammen alle spørsmålene dere hadde til meg både fra kommentarfeltet, i innboksen på facebook og på mail. Jeg kan ikke akkurat si meg superfornøyd med spørsmålene deres. Ikke mye saklige temaer hvertfall...Bare tull etter min mening.. Men men..

Er typen din god i senga? 
- beklager, men når du ikke fant det ut før jeg fikk han, så får du nok aldri vite det;)

Kunne du tenkt deg å være kjendis?
- Nope! Har aldri kunne tenkt meg livene deres, men kunne godt hadt pengene. 
Men hva vil det egentlig si å være kjendis i dag da? Før var jo faktisk folk kjent fordi de kunne noe, hadde ofret noe, eller vunnet noe stort (VM, OL osv). Nå er jo folk kjent bare for å være kjent!!!

Har du, eller har du hadt en spiseforstyrrelse?
- Ja, jeg overspiser til hvert eneste måltid. Overspising er faktisk en form for spiseforstyrrelse har jeg hørt. Det at metthetsfølelsen kommer litt for sent. Så de fleste har nok vært borti denne formen for forstyrrelser vil jeg tro. Det er ikke sjeldent jeg får høre at "nå Karina, er det på tide å slutte å spise"

Er du sjalu?
-Ja det er jeg! Men i den grad at det er menneskelig og ikke psykelig. Det å være litt sjalu betyr bare at man faktisk bryr seg, og ikke bare gir f. Men bryr seg, og er glad i det man har, og ikke vil miste det.
Hører mange sier at det finnes ikke det spor sjalu i dem, men det blir for dumt i mine ører. Det er det samme som om man sier at de ikke bryr seg med omverdenen.

Har du et forbilde eller noen du ser opp til?
-Ja, alle har vel noen man ser opp til. Men jeg kan ikke si at jeg har noen forbilde. Ikke fordi jeg synes at jeg er for god til å ha noen forbilde, men jeg har interessert meg for lite i noen andres liv til å vite om de kunne vært forbildet mitt. Dessuten tror jeg at om man skal prøve å leve opp til en annen, så mister man fokusen på det som er bra med en selv, og det kan føre til depresjoner og nedstemthet. 
"Be yourself, everyone else is taken" 

Har du takket ja, om du hadde fått muligheten til å posere halvnaken i et manneblad?
-Nei, jeg trenger ikke å kle av meg for å få oppmerksomhet;)

Er du gravid?
-hahh… Nei er ikke det. Ser det slik ut da eller?

Er Savanna til salgs, og skal hun ha valper?
- Nei, hun er ikke til salgs. Man sier at det er det prisen som bestemmer, men jeg vet ikke jeg altså, når det gjelder Savanna. Men ang valper, så er det noe jeg har tenkt veldig mye på. Begrunnet for og imot, men er enda ikke kommer frem til et svar.

Fortell om det flaueste du noen gang har opplevd?
-Vet dere hva! Det er faktisk så flaut at det er rett og slett for flaut å nevne det :S

Er du fornøyd med utseende ditt?
-Ja, Ser ingen grunn til å ikke være det. Har andre ting å bry vettet mitt med;)

Er du kristen?
-Ja kan vel ikke si at jeg IKKE er det. Har heller ikke noen religion jeg er bedre kjent med. Jeg feirer jul og påske, men går ikke i kirka hver søndag. Og her hjemme er ikke søndagene hviledag. Kanskje heller tvert motsatt;)

Hva gjør deg glad?
- Det er så mye som gjør meg glad, så jeg valgte å svare enkelt. Så når den kjemiske reaksjonen i kroppen produserer enzymet fenyl-etylamin blir jeg glad. (og det blir forsåvidt resten av jordas befolkning også)

Tre grunner til at jeg skriver blogg?
1)Det er utrolig gøy å forevige en vanlig hverdag. Det å kunne bla tilbake og enten le av det, bli mint på det eller bli inspirert av det i etterkant. Når man har interesse av foto og detaljer, er blogg en fin plass og samle alt sammen i et greit system.
2) Det er artig å se hvor mange som faktisk interesserer seg i en annen persons helt vanlige hverdager.
3) Man blir litt avhengig av det.
-Karina