syk spørsmålstegn

Vekkerklokka ringer og du føler deg tørrere en saharaørkenen i kjæftn, DEN følelsen! Og brukte to forsøk på å finne ut hvilken sko som skulle på hvilken fot. Da er det et faktum. Jeg er syk! Ikke sånn syk-i-hodet-syk-at-jeg-driver-og-poker-folk-på-Facebook-syk, men influensasyk. Sånn at jeg prøver å se tv i stekovnen og pusse tenna med oppvaskkosten. (ehm nei, men livet suger rett og slett litt.) Men når man går ut på byen en lørdagskveld iført et antrekk som ikke er mere enn sånn ca 30 kvadratcentimeter så kan jeg vel kun skylle på meg selv.
Brunfargen jeg har brukt en liten formue på i solarium forsvant da jeg måtte dusje i to timer for å få i meg varmen. Hvorfor ikke bare kjøpe et solarium, så slipper jeg å regne på disse minuttene. Men i morges var sunpowder redningen. Å ja det synes.
Men i kveld skal mamma ha homeparty, og da er det ikke noe "syk spørsmåltegn" lenger, for hva er vel bedre terapi enn å kunne kjøpe seg en fin ting?