Another "julebord"

Hehe… vet ikke hva man kan kalle julebord på engelsk/amerikansk jeg. Det er vel så mangt. Blir vel litt for norwenglish å si "christmas-table!?!
    Uansett. Har netopp kommet hjem fra mamma og pappa hvor det var duket for skikkelig god julestemning og ikke minst like god mat, som alltid. Legger ved bilder av bordet og det sier vel sitt. Noe av det beste jeg vet er jo at man kan spise litt av alt. Og når det er slik type matservering, kan man spise leeenge. Og det er så koselig;)

       Siden vi skal reise bort i jula, så fikk vi med oss gavene nå. To store søppelsekker med pakker står i bakstetet på bilen klare til avreise. Det begynner virkelig å nærme seg. Ihh… gleder meg… På den fronten blir jeg aldri voksen tror jeg. Og det hjelper ikke på nyskjerrigheten når mamma på en måte steler meg opp ved å bla gjemme "til-og-fra-lappene", pakke inn gavene med bossekker, isoporer og bobleplast og alt hva det måtte være for at jeg ikke skal klare å gjette meg frem til hva det kan være, bare ved å se på innpakninga. Så dette er like spennende hvert år.  
      Hvertfall:Tusen takk for en kjempekoselig aften<3
<3Familien min, kjempeglad i dere alle<3

-Karina